Baba határok nélkül III. – LoveRevolution a Balatonon

Mindannyian hatalmas varázslók vagyunk. Minden tettünkkel, szavunkkal és gondolatunkkal közösen teremtjük meg a világunkat. Képzeljétek el, milyen világot teremtünk szomorúsággal, kétségekkel, félelemmel és gyűlölettel. De mi lenne, ha mindannyian az álmainkat élnénk? :)

Éld az életed

Magyarországon át utazva mindenhol láttuk a kormány plakátjait és arra gondoltunk, itt az ideje, hogy a LoveRevolutiont a Balatonra vigyük.

De először is mi az a LoveRevolution?

A LoveRevolution minden, ami az embereket boldoggá teszi, kizökkenti őket a hétköznapok szürkeségéből és megmutatja, hogy az élet szép, az álmok valóra válhatnak és semmi sem lehetetlen. <3

A gyűlöletkeltő plakátokkal a fejünkben úgy döntöttünk, hogy egy ellenkampányt indítunk és szeretetet, napfényt és jó energiát terjesztünk.

Egy nap panaszkodás nélkül

Egy nap panaszkodás nélkül. Mi kipróbáltuk és megváltoztatta az életünket. Eddig egy matricát készítettünk. De nem lenne ez egy gyönyörű üzenet, amit a magyar kormány terjeszthetne egy plakáttal? Megalkottuk a prototípust és nagy sikerrel teszteltük parkokban, a Bábel Sound világzenei fesztiválon és boltok parkolójában.

A legjobb dolog a LoveRevolution-ban, hogy a szeretet ingyen van. Adhatsz valakinek egy ölelést, egy mosolyt vagy bármit, amit meg szeretnél osztani. Ez alkalommal mi úgy döntöttünk, hogy a kiállításainkon használt képeinket adjuk ingyen.

A szeretet ingyen van

A LoveRevolutiont már számos országba elvittük. Például Portugáliában egy ajándékdobozt építettünk Sao Pedro do Sul főterére és egy posztert készítettünk Adunk neked egy mosolyt címmel. Olaszországban és Franciaországban is voltunk. Ha többet szeretnél olvasni erről, nézd meg a weboldalunkon a LoveRevolution kategóriát.

Ajándékdoboz

De a legnagyobb LoveRevolution az, ha boldog vagy. Szóval ezen is dolgoztunk. :)

Fürödtünk a Balatonban…

Fürdés a Balatonban

… naplementekor dinnyét ettünk …

Dinnye a naplementében

.. és szundiztunk a parton.

Szundi a parton

Képzeljétek, pénteken találkoztunk a LoveRevolution másik tagjával is: Rozival, a gondevővel.

Rozi a gondevő

Ha többet szeretnétek olvasni róla és a varázslatos völgyről, ahol találkoztunk, nézzétek meg a cikkünket: Rendezvous with an elephant.

Korábbi epizódok:

Baba határok nélkül II. – Most van nyár

Baba határok nélkül I. – Utazás a világ körül

Reméljük, mindannyiótoknak nagyszerű nyara van.

Szeretet és ölelés,

Zoé és Joshua

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?