Baba határok nélkül II. – Most van nyár

Képzeljétek, már majdnem egy hete úton vagyunk. És fantasztikusan érezzük magunkat! A vitorláinkban a szelet a csodálatos emberek szeretete adja, akik gyönyörű üzeneteket írnak nekünk, mióta elkezdtük a kalandunkat. Köszönjük szépen mindannyiótoknak!

Love and music can save us

Az első állomásunk Hódmezővásárhely volt, itt van a bábánk, Felícia születésotthona. El akartunk köszönni tőle, és kaptunk az alkalmon, hogy beszélgessünk vele az életéről hét gyerekkel, beteljesült álmokról és a futásról mint meditáció. Ha szeretnétek elolvasni az interjút, itt a link: The time has come again.

Végül elérkezett az idő

Innen Magyarország legnaposabb városába, Szegedre mentünk. Csodálatos napot töltöttünk itt…

Wonderful Szeged

… Hugó imádta.

Hugó imádja

Ha szeretnétek többet megtudni erről a napról, kattintsatok ide: On the road again.

Szegedről a Balaton felé vettük az irányt, ahol egy barátunk nyaralójában maradhatunk. Mi mindig megpróbálunk minden percet élvezni, az utazás alatt is. Sokszor megállunk és felfedezzük a csodákat magunk körül. Olyan, mintha egy gyönyörű sétát tennénk.

Ezt a művészetet egy idős roma varázslótól tanultuk Dél-Spanyolországban. Joshua az otthonából, az Alpujarras hegyeiból ment Granadába és felvette a kocsijába az idős varázslót. Miután egy kis ideig Andalúzia szerpentinjein utaztak, megkérte Joshuát, hogy álljon meg, mert ki kell szállnia. Joshua össze volt zavarodva. Épp egy jó beszélgetés közepén voltak és az út szélén semmi nem volt, csak száraz sziklák. Az idős roma varázsló nevetett:

“Váó”, mondta, “olyan gyorsan vezetsz, hogy meg kell állnom megvárni, hogy a lelkem utólérjen.”

A Granadába vezető út hátralévő részén Joshua sokat gondolkozott azon, amit az idős úr mondott neki. És ettől a naptól kezdve a lassan vezetés művészetét gyakorolja.

Hugó baba máris nagy rajongója lett!

Vezess lassan maradj boldog

És ha igaz, hogy a szellemünk egy gyönyörű kert, akkor az álmaink valóban virágok.

Álmaink akár a virágok

A Balatonon töltött első napjaink egyszerűen csodálatosak voltak. Végre pihenhettünk a költözés, a kocsi építése és az új kalandunkra való pakolás után. Néha igaz, amit az emberek mondanak: a Balaton tényleg a magyar tenger. És ahogy azt már kitalálhattátok, mi imádjuk a tengerpartokat!

Megérkeztünk a Balatonra

Persze nem lehetünk egész nap a vízben. Vigyáznunk kell, hogy eleget pihenjünk. És hol lehet ez kényelmesebb, mint a Liliputi Csatos Hordozóban?

Amiről a babák álmodnak

De apa karjaiban is oké.

Apa karjaiban

Ha szeretnétek több képet látni a Balatonon töltött első napjainkról, gyertek a Blueberry Beach-re: Sun and fun.
Az biztos, hogy nem fogjuk olyan hamar itthagyni ezt az édenkertet. Jövő héten a LoveRevolutiont akarjuk a Balatonra vinni és aztán megyünk, amerre a szél fúj minket.

Amerre a szél fúj minket

Az előző részt itt olvashatjátok el.
Ha többet szeretnétek olvasni a kalandjainkról, látogassatok meg minket Blueberry Beach-en vagy kövessetek minket a Facebook-on és Instagram-on!

Szeretet és ölelés,

Zoé and Joshua

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?