Csatos Hordozó

A praktikum szempontjából a csatos hordozó a legjobb választás. Rugalmas, de erős tartású derékpántja, valamint vastagon párnázott vállpántja tökéletesen osztja szét a súlyt, ezért nehezebb gyermekeket is hordozhatunk vele elől, háton és csípőn, akár hosszú órákon át.

 

Rugalmas Hordozókendő

Újszülötteknek és kisbabáknak egyértelműen rugalmas hordozókendő a legkényelmesebb hordozó eszköz. A kendő puhán, de biztosan tartja Őt, egyenletesen osztva el a súlyát. Pont úgy érzi benne magát, mint amilyen a mamája pocakjában volt... :) 

 

Mei-Tai

Tradicionális keleti hordozóeszköz, minden mai igényt kielégítő kényelmi funkciókkal, a csatos hordozó és a hordozókendő között félúton. Elöl és háton hordozáshoz, 3 hónapos kortól, akár a hordozós időszak végéig használható.

Miért hordozzak?

Mert a hordozott babák: kevesebbet sírnak, nyugodtabbak, egészségesebbek, kevésbé hasfájósak, hamarabb önállósodnak, jobban alszanak, többet tanulnak… És egyszerűen csak boldogabbak! Csakúgy, mint Te… Tovább...

Hogyan hordozzak?

Miért nem jó, ha a babám kifelé fordítva hordozom? Elöl, háton, vagy csípőn hordozzak? Mi az ortopédiailag helyes gerinc támasztás? Miért nem jó kenguruban hordozni? Kérdéseidre itt találsz válaszokat!

Mivel hordozzak?

Pici babáknak mi a Rugalmas Hordozókendőt ajánljuk. Aki a hordozást a praktikum oldaláról közelíti, az Csatos Hordozót szokott választani. A kettő közti átmenet sokak szerint a Mei-Tai. Tovább...

A LiLiputi® Rainbow KOLLEKCIÓ:

Hordozóink és különböző kiegészítőink, egységes kollekciót alkotnak azoknak, akiknek a hordozás mellett fontos a stílus is... Válaszd ki a kedvenc mintád!