rólunk

A kezdetektől fogva kedveltük a járatlan utakat.

 

A Liliputi életre hívásában is az ösztönzött bennünket, hogy olyan megoldásokat kínáljunk a kisgyermeket nevelő szülőknek, melyekkel biztosíthatják gyermekük és önmaguk számára a biztonságot nyújtó, kötődést erősítő, testi-lelki egészséget támogató lehetőségeket a leghétköznapibb helyzetekben. Az elmúlt évek során a folyamatosan növekvő kereslet tükrében egyre inkább azt érezzük, hogy a gyermekről, a nevelésről és az üzletről vallott nézeteink és módszereink találkoznak a felgyorsult, bizonyos tekintetben elszemélytelenedett környezetből a harmonikus kapcsolatok kialakítása és megőrzése felé tekintő családok igényeivel.

 

Minőség Szombathelyről

 

Termékeink egytől-egyig saját kis manufaktúránkból származnak Szombathelyről. A hordozók, kabátok, táskák, cipők és a kiegészítők saját tervek alapján illetve tehetséges magyar dizájnerek bevonásával, minőségi alapanyagok felhasználásával, minden tekintetben tökéletességre törekedve, ahol csak lehet, kézzel készülnek. Ez garanciát nyújt arra, hogy biztosítani tudjuk az általunk elvárt színvonalat.

 

Miként tartjuk mégis versenyképesen árainkat?

 

Termékeinket többnyire közvetlenül a fogyasztónak, illetve városonként egy-egy viszonteladói partnernek értékesítjük. Ezzel kikerüljük a hagyományos kínálati lánc (termelő-disztribútor-kiskereskedő-fogyasztó) által felhalmozódó többletkiadásokat, és ezáltal képesek vagyunk Ázsiában, nagyüzemi körülmények között gyártató versenytársainkhoz hasonló vagy alacsonyabb árakat kínálni vásárlóinknak.

 

...és mert nem a bevétel az első,

 

hanem az ügy, amit támogatunk. Mélyen elköteleztük magunkat a hordozás ügye mellett. A szülői test biztonságot nyújtó közelében cseperedő gyermek testi-lelki egészségét támogató, világlátására, személyiségfejlődésére erősen ható módon tekinthet önmagára, embertársaira, tárgyi és természeti környezetére. Hisszük, hogy termékeinkkel hozzájárulunk egy harmonikusabb, emberi kapcsolatokra, az élet szeretetére és tiszteletére nyitottabb nemzedék felnövekedéséhez.
A Liliputi csapat tagjait illetően is elengedhetetlennek tartjuk a közös célokért, hasonló értékrendet követő, örömteli, közösségi munkavégzést.

 

Ha tőlünk vásárolsz,

 

családi vállalkozásunkat segíted abban, hogy munkát adhasson a környékben élő asszonyoknak. Motiválsz bennünket a folyamatos fejlődésre, termékeinket és célkitűzéseinket illetően egyaránt. Támogatod a hordozás és a kötődő nevelés ügyét egy élhetőbb, minden tekintetben egészségesebb világ reményében. Köszönjük neked a bizalmat!


Kik vagyunk

Walger Eszter

Tulajdonos, Beszerzési- és termelési igazgató

Farnadi Péter

Tulajdonos, Értékesítési- és marketingigazgató

Soós-Papp Tímea

Értékesítési- és marketingvezető

Szalay-Kurucz Krisztina

Termelésvezető

Kutassy Zsófia

Pénzügy és humán erőforrás

Daróczi Judit

Ügyfél-kapcsolattartó

Kicsi Zsuzsanna

Nemzetközi értékesítés

Pulai Anikó

Beszerzés

Szabó Anna Eszter

Marketing, Közösségi média

Kucska Krisztián

Marketing, PR

Horváth Kinga

Varrodavezető

Rózsa Erika

Cipőrészleg vezető

Nagy Márta

Boltvezető

Sipos-Lenkey Annamária

Bolti eladó

Tornyos Mária

Varroda - szalagvezető

Horváth Ágnes

Termelési asszisztens

Marczy anikó

Termelési asszisztens