Csere és visszaküldés

A csere...


  Tudjuk, hogy a megfelelő szín vagy méret kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, különösen internetes vásárlás esetén. Ezért méret vagy színprobléma esetén szívesen kicseréljük Neked a még nem használt Liliputi terméket egy másikra, a vásárlástól számított 3, illetve 14 napon belül.

  • Személyes vásárlás esetén a vásárlás napjától számított 3, internetes vásárlás esetén a vásárlás napjától számított 14 napon belül van lehetőséged az adott termék cseréjére.
  • Ha a kívánt modell nem elérhető (nincs készleten, kifutott modell stb.) választhatsz másik terméket, vagy visszaküldheted a terméket az alábbiakban leírtak szerint.
  • Hogyan tudod kicserélni a terméket? A vásárlástól számított 3 (személyes vásárlás), illetve 14 (internetes vásárlás) napon belül jelezd csere iránti szándékod! Hívj minket a (06 1) 1 631 6519-es telefonszámon, vagy küldj nekünk e-mailt az info@liliputi.hu címre, megnevezve benne azt a terméket, amit vissza szeretnél juttatni. Ne feledd beleírni a rendelésed számát is!
  • Mi szintén telefonon elmondjuk, vagy a válasz e-mailben megírjuk Neked a csere menetét, mely a következők szerint történhet:
  • „Személyes vásárlás” vagy „Internetes vásárlás, személyes átvétellel” esetén a terméket kérjük, hozd vissza nekünk a Liliputi Márkaboltba. A visszahozott terméket megvizsgáljuk, és ha az valóban új állapotban van, választhatsz másik terméket. A cseréhez a blokkra/számlára mindenképp szükséged lesz, ezért kérünk, amennyiben interneten keresztül rendelted a terméket, a Saját menüpontba való bejelentkezés után nyomtasd ki és hozd magaddal elektronikus számládat.
  • „Internetes vásárlás utánvéttel, utalással vagy PayPal fizetéssel” esetén a cserélni kívánt terméket kérjük, hogy tedd vissza az eredeti dobozba és csomagolásba. A választott új terméket a futár kiszállítja Neked, és egyúttal elhozza a cserélendő terméket. A futár oda-vissza költsége: 1.990.- Ft., ha átutalod vagy PayPal-lal fizetnél, illetve 2.290.- Ft., ha a futárnak készpénzben egyenlítenéd ki a csere díját.
  • Árkülönbözet esetén lehetőség van ráfizetésre, illetve visszafizetésre.

   

  A visszaküldés...


  A termékeinkkel való folyamatos elégedettség különösen fontos számunkra! Ha nem vagy 100%-osan elégedett a vásárolt termékünkkel, szívesen visszavesszük azt, a vásárlástól számított 3, illetve 14 napon belül.

  • Személyes vásárlás esetén a vásárlás napjától számított 3, internetes vásárlás esetén a vásárlás napjától számított 14 napon belül van lehetőséged az adott termék visszaküldésére, és annak árának visszatérítésére különösebb indoklás nélkül.
  • Annyi a kérésünk, hogy a terméken ne látszódjanak használat nyomai, ugyanabban az állapotban legyen, mint amiben a vásárláskor volt, az eredeti dobozban, csomagolásban megőrizve.
  • Hogy tudod visszajuttatni? A vásárlástól számított 3, illetve 14 napon belül hívj minket a (06 1) 1 631 6519-es telefonszámon, vagy küldj nekünk e-mailt az info@liliputi.hu címre, megnevezve benne azt a terméket, amit vissza szeretnél juttatni. Ne feledd beleírni a rendelésed számát is!
  • Mi szintén telefonon elmondjuk vagy a válasz e-mailben megírjuk neked a visszavétel menetét, mely a következők szerint történhet:
  • A csomagot visszaküldheted postán (a postaköltség ez esetben téged illet), vagy visszahozhatod személyesen hozzánk, a Boltba. A blokkra/számlára mindenképp szükséged lesz, ezért amennyiben az interneten adtad le rendelésed, a Saját menüpontba való bejelentkezés után nyomtasd ki és hozd magaddal számládat.
  • A beérkezett csomagot megvizsgáljuk, ha a termék valóban nem lett használva, új állapotban van, a termék vételárát visszaadjuk vagy 10 munkanapon belül  visszautaljuk neked az általad megadott bankszámlaszámra.