Ne add fel! A karikás kendő

beka karikas Széles skálán mozgó Liliputi eszköztáram egyik eleme volt a karikás kendő. Nagy várakozással tekintettem a jövőbe, sokat gyakoroltam nagy pocakkal, és mindenki azt mondta, majd menni fog, ha már nem lesz hasam, majd menni fog, hisz a baba súlya segít a kötésben, a plüssbéka túl könnyű. Majd, majd, majd. Megszületett Babácska, jó nehéz volt, a hasam is hamar lement, de ez a karikáskodás nem akart összejönni. Nem is nagyon törtem magam, ott volt a rugalmas kendő és a Lili-tai, illetve  tűkön ülve várta már a babapopót a Jáde csatos is, így gyorsan túladtam rajta. Sokszor látom a Liliputi klubban, hogy egy másik Liliputi termék használatára hivatkozva kerül a süllyesztőbe a karikás, én is a meglévő arzenálra kentem az eladás okát.  

 

 

jade

Aztán telt az idő, és lett egyre teltebb a gyermek is, aminek következtében 3 hónaposan már nagyon bután festett a rugalmas kendőben, átkerült Lili-taiba.  Kicsivel később a súlya miatt indokolttá vált a hátratétel, és mivel már 68-as ruhaméreten túl volt, valamint a stabil törzstartása is megvolt, bevetettük a csatost, ami azóta nagyjából fúzióba lépett a derekammal, és mindössze 45 másodpercembe telik felvenni hátra, így nekem aztán senki ne mondja, hogy a karikás gyorsabb! 

Aztán érkezett egy felkérés, hogy kéne fotózni Liliputi karikás kendőt. Mivel nekem ekkor már nem volt, kaptam egyet kölcsönbe. Húztam a számat, hogy állhatok neki kínlódni vele, de meglepően gyorsan és jól ment a kötés, hisz az elméletnek már régóta a birtokában vagyok, illetve Babácska is nagyobb, ügyesebb és együttműködőbb. Videot itt és itt találsz.

karikas8

 Aztán betegek lettek a gyerekek, a bújás, és a lényegesen egyszerűbb transzferlehetőség miatt egyre többször előkerült. Apránként átvette az uralmat altatásokkor, és minden olyan helyzetben, amikor nem akartam hátra tenni Babácskát. Mivel újra megtapasztaltam a „kendős érzést”, automatikusan a karikásért kezdtem nyúlni a házon belüli hordozáshoz. Bár Babácska lassan 10 kiló, a megfelelő módon csípőre kötve nem érzem terhesnek a hordozását. Egy alkalommal Nagyfiút is magamra kötöttem a maga 17 kilójával és 103 centijével, mert nem érezte jól magát, de nem tudott elaludni, így ad-hoc jelleggel megkérdeztem, feljön-e a kendőbe úgy, mint a tesó? Így azt hiszem a hordozós kor elméleti végét is kintebb toltuk kicsivel. Megszoktuk, megszerettük mindannyian. Aztán eljött a nap, amikor visszakérte a tulajdonosa, én viszont nem szerettem volna visszaadni, így gyorsan megegyeztünk, és jól megtartottam! És azóta is hűségesen kísérget minket a házban mindenhova. 

 

Prekker Dóri

 

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?