Mini csatos – mert ebben olyan vagyok mint te

Mert ebben olyan vagyok, mint te.. 

Én: “Nyuszi, miért szereted a mini hurcidat?”

Lili, 4 éves: “Mert ebben Anya vagyok, olyan vagyok, mint te! … És mert nézd Anya, így inni is tudok, ha nálam van a babám. … Meg játszani is.”

gif

Ennél pontosabban én sem tudtam volna megfogalmazni, miért is imádom a hordozást, már az első kislányunk megszületése óta. A második kislányunk megérkezése után pedig ez lett a megváltás, komolyan mondom. Az első napoktól hordoztam Lucát, így Lili szinte nem is látott “hurci” nélkül. Rövid időn belül, teljesen természetesen elkezdte őt is érdekelni, hogy mi lenne, ha rá is rákötnénk a babáját. Hatalmas boldogság volt, mikor a kishúga pár hónapos korában megkapta a saját mini csatosát és végre pont ugyanúgy nézett ki, mint én. Azóta is időről időre hordozza valamelyik, épp kedvenc babáját, akit vittünk már magunkkal kirándulni így, és végre nem hagytuk el, nem lett koszos, nem kellett kimosni (ami egy nyunyó esetében főben járó bűn ugye).

minis

Sok cuki pillanatot okozott már nekünk ez az egyszerű játék, amióta csak megvan – mosolygó járókelők, tükör előtt billegések, vicces vagy épp megható mondatok. Most pedig ott tartunk, hogy már mindketten szeretnének hordozni, a két éves és a négy éves is. Így azt hiszem a Nyuszinak van is egy jó ajándék tippem. ;) A Liliputi legújabb mini csatos hordozóit itt találod.

Oh igen, az előbb említett “gyerekszáj”. Lelkesen írom a lányok “arany mondatait” és időnként nagyon vicces dolgokkal rukkolnak elő, mint például “Anya, úgy nézel ki, mint egy hajóroncs”. Máskor pedig könnyekig meg tud hatni a nagyobbik lányom egy-egy ilyen mondatával: “Anya, ha nagy leszek én is olyan okos Anyuka akarok lenni, mint Te!” – Közben persze épp altatja a babáját a mini csatos segítségével. Ennél nem is kell jobb visszajelzés. ❤️

Greff- Szatmári Zsófi

Természetesen ne feledkezzünk meg  a fiúkról sem. :0)

monster

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?