Hordozás a kórházban – Magánlevél

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek hogyan segített átvészelni néhány nagyon nehéz napot a csatos hordozó.

blossom csatos2

E között a két kép között mindössze néhány óra különbség van. Az elsőt a nappalinkban készítettük miután elhoztuk a Blossom csatost az üzletből, a második pedig már a Heim Pál belgyógyászatán készült miután Zoénak fürdés közben leállt a légzése és a mentők kiérkezéséig nekünk kellett a kanapénkon újra élesztenünk. Elhihetitek hogy a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom azt az érzést mikor megfordul a fejedben hogy elveszítheted azt, aki a világnál is többet jelent számodra.

Blossom csatos

A mentőbe semmi mást nem vittem magammal a nagy sietségbe csak az iratainkat és 2 mosipelust. ‍Mivel elég hamar egyértelművé vált, hogy néhány napot biztosan maradni fogunk kértem férjemet mindenképp hozza be a csatost reggel. Első éjszakánk katasztrófa volt, Zoét 4 különböző orvos vizsgálta, covid tesztet vettek az orrából, jól megszúrkálták és még gépekre is kötötték. Szegény már annyira kimerült volt hogy alig sikerült elaltatni. Mikor aztán végül elaludt és betettem az ágyba azonnal felriadt. Sikerült megbeszélni a nővérekkel hogy velem alhasson hiszen nálam jobb légzésfigyelő úgy sincs és eleve nem hiszem hogy egy szemhunyásnyit is tudnék pihenni a történtek után.

Itt jön a képbe a Blossom csatos. Az elkövetkezendő pár napunk úgy zajlott, hogy vizsgálatokra szaladgáltunk egyik épületből a másikba. Közben persze Zoé nyűgös is volt hiszen nem a megszokott környezetében voltunk. Így amikor csak tudtam magamra kötöttem és mászkáltunk a kórház folyosóin. Bevallom szerintem nekem jobban szükségem volt az ő közelségére mint neki az enyémre. Hiszen mikor hordozóban szuszogott a mellkasomra az egy dolgot jelentett, hogy lélegzik és rendben van. Nővérek közül többen is csondánkra jártak hogy milyen érdekes ahogyan bekerül a hordozóba azonnal megnyugszik és elalszik. Nagyon megkönnyítette a kórházi napjainkat és nem is tudom mi lett volna velem nélküle.

Zoé szerencsére jobban van! Kiderült, hogy epilepsziás rohama volt. Bízunk benne, hogy többet nem fog ismétlődni.

Anna

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?