A Liliputi szövött kendő

szovott_HU
Egy eszköz a kezdetektől? Sokan vágunk bele úgy a hordozásba, hogy nem tudjuk, mit is akarunk azon túl, hogy hordozzuk a babánkat. Tapasztalat híján vagy mindenféle mozgásszervi panaszokkal élve, netán egy kimerítő szülés után nem mindegy, mire is alkalmas a hordozónk. Éppen ezért tud univerzális lenni a szövött kendő, hiszen minden életkorra és minden élethelyzetre benne van a megoldás. Ezerféle kötést tud – jó, nem teljesen, de száznál tuti többet – és a kezdetektől óvodáig elkísér. Trükközhetünk a ránk eső terheléssel a megfelelő kötést kiválasztva, tehetjük a babát előre, csípőre vagy hátra. Tehermentesíthetjük a derekunkat vagy a karjainkat vagy a vállunkat. Szoptathatunk benne, beköthetjük a tesó cipőjét vagy süthetünk egy adag palacsintát és minden alkalommal a baba fejlődésének megfelelő körülményekre is reflektálhatunk kompromisszumok nélkül.
szovott2
Rátehetjük másra a bébit, vagy hintaágyként ringathatjuk a kiságy felett. Támaszthatjuk vele a kismama pocit vagy a fájós derekunkat és ha fázunk, beleburkolózhatunk a puha, babaillatú anyagba. Ami nekem, sokgyerekes anyukának a leginkább mérvadó, hogy az első pillanattól hátra tehetjük a babát, ami tényleg két szabad kezet eredményez a többiekhez. Menet közben csípőn szoptathatok és ha lepihennék, pár mozdulattal köthetem előre is.
szovottkendo 1
A Liliputi gyémántsávoly szövött kendőnek nincs súlyhatára, vagyis az ölelésre vágyó nagytesót is elbírja, ha én elbírom benne. Engem is elbír, ha hintáznék egyet a gyerekekkel! Szeretem, hogy viszonylag kis anyagsűrűsége miatt elfér a kezeimben kötés közben, hiszen ez garancia a precizitásra. Szeretem, hogy a gyémantsávoly szövésnek köszönhetően tényleg komfortos nagy súlyú babával is. Szeretem, mert letisztult, mégis különleges a mintája. Hogy van egy kendőm, ami tényleg mindenre is jó, ameddig csak szeretném.
Gerhát Petra
Speciális hordozási tanácsadó

A Liliputi szövött kendő

  • Elöl, háton és csípőn hordozáshoz
  • Újszülött – akár koraszülött – kortól a hordozós kor végéig
  • Optimális fiziológiás testtartást biztosít minden életszakaszban
  • Pontról pontra képes támasztani a baba gerincét
  • 100% biopamut, GOTS minősítésű gyémántsávoly szövésű anyagból
  • Középjelzés és csapott kendővégek a praktikus megkötéshez
  • Három méretben (3.6, 4.2, 4.6) elérhető
  • Részletes megkötési útmutatóval, videóval
  • Magyar termék

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?