A Liliputi karikás kendő

Egy kendő karikával

Várandósan három dologban voltam biztos, ami az anyaságomat illeti. Az egyik az volt, hogy mindenképp szeretném hordozni a kisbabámat. Akkor még elveszve a hordozóeszközök világában a karikás kendő valahogy sohasem keltette fel az érdeklődésemet, sőt kifejezetten nem tetszett. A kislányom születése után menthetetlenül beszippantott a hordozás szeretete. Szerettem volna minél többféle hordozóeszközt kipróbálni. Így egyszer csak azon kaptam magam, hogy videót nézek a karikás kendő helyes használatáról. Gondolom mondanom sem kell, hogy napok választottak el a kendő érkezésétől.

rpt

A véleményem azóta 180 fokos fordulatot vett és a hordozós kor végéig tartó barátságot kötöttem a Liliputi karikás kendővel.
Hogy miért? Mert a karikás kendő a mindent megmentő kendőm.
Megmentőm a reggeli-ebéd-vacsora trió elkészítésénél, a fel-le kéredzkedő nyűgösebb napokon, a rövid bevásárlásoknál, altatásnál, a postás vagy épp a futár érkezésénél és még hosszasan sorolhatnám, tehát MINDIG.
Mindenhová jön velünk. Nem telik el úgy nap, hogy ne használnánk.

karikasapa

Legutóbb esküvőn teljesített remek szolgálatot lehetővé téve a diszkrét szoptatást, majd a délutáni alvást, hogy a nap hátralevő része kipihenten tudjon telni.
Igazán nagy segítség volt, nem mellesleg remek kiegészítő. A legeslegjobban mégis azt szeretem benne, hogy a háton hordozott kisbabám néha visszakerül ölelés és puszimagasságba. Amikor elalszik újra a mellkasomon szuszog, pont mint a legelején.
Ilyenkor megihatok egy kávét, teát. Olvashatok egy könyvet, vagy a mély álomba szenderülést követően sikeres transzfert végrehajtva tehetem amit tennem kell. Akár pihenhetek én is Vele.

Még jó pár évig segítő társam lesz, hiszen ki tudja mikor jön el nálunk a hordozós kor vége..

Hornyák Leila

karikas1

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?