Mindent a Liliputi® Puhatalpú Cipőről

Tetszenek a képek a Liliputi Puhatalpú cipőcskékről? Régóta szemezgetsz velük, de szeretnél kicsit többet megtudni a cipők jótékony hatásáról, előállításáról, minőségéről? Olvasd el ezt a szuper összefoglalót egy igazi szakértő klaviatúrájából és nem lesz több kérdésed, csak egy: “Melyiket válasszam?” :) 

A Liliputi rengeteg csinos hordozós terméket gyárt, többek között puhatalpú bőr cipőt! Mi egy cuki cicásat kaptunk puha bőrből, hasított bőr talppal, pici fehér cicákkal díszítve. Ez a cipő tökéletes a totyogómnak, aki most tanul épp járni. Eléggé támasztja a lábát, anélkül, hogy túl kemény lenne miközben az első magabiztos lépéseit gyakorolja. Úgy öleli a lábát, hogy közben nem szorítja.

A Liliput Puhatalpú Cipők minőségi nappa bőrből készültek, ami jól szellőzik, ezért a gyerekek lába nem izzad benne. A talp három rétegből áll, egy belső bőr bélésből, egy 3 mm vastag rugalmas szivacs bélésből, és egy csúszásbiztos hasított bőr talpból. A cipő kialakítása csökkenti a totyogó talpán a terhelést, amikor kemény talajon jár.

liliputi_puhatalpu_cipo_6

Mi nem használtuk sokat őket a szabadban, de nagyon tetszik a puha, univerzális kialakítása. Tökéletes első cipők járáshoz, és puha benti cipőnek. Az anyaga úgy tűnik, hogy kinti használatra is tökéletesen alkalmas lenne. Tapasztalataim alapján a hasított bőr nagyon tartós, akkor is, ha kicsit foltos lesz a fűben vagy koszban való sétálástól. A hasított bőr talp csúszásbiztos, és a Liliputi Puhatalpú Cipők belseje elég tágas ahhoz, hogy a láb egészségesen fejlődhessen. A Liliputi bőr puhatalpú cipőket könnyű felvenni a rugalmas bokapántnak köszönhetően. Még nem olyan jó kézügyességgel a totyogóm egyszerűen fel tudja venni egyedül.

liliputi_puhatalpu_cipo_2

A Liliputi bőr cipők nem igazán vízállóak, úgyhogy a legjobb szárazon használni őket. A bőr felsőrész viszont víztaszító. Figyeltem arra, hogy a lányom ne másszon sokat a cipőben, hogy ne kopjon le az orra, ami elkerülhetetlen, ha kemény felületen mászik. A lányom minden nadrágjának és leggingsének a térdét kilyukasztja, úgyhogy már nagyon várom, hogy elkezdjen járni és kevesebb ruhát és cipőt tegyen tönkre. A Liliputi cicás bőr cipője tökéletesen segíti a totyogóm önbizalmát növelni járás közben, hiszen biztosan tartja a lábát, anélkül, hogy túl nagy és nehéz lenne.

liliputi-leather-baby-shoes2-mommy-scene

A cicás mintánál keresve sem találnék jobbat a kislányomnak. Imádja a macskákat és a cipőket is igazából. Gyakran hozza oda nekem ezt a puhatalpút, hogy adjam rá. Egy mérettel nagyobbat rendeltem, hogy biztosan sokáig tudja hordani őket. Még így is, hogy kicsit nagy, jól öleli a lábát és kényelmes viselet otthon. A cipőt éppen járni tanuló gyerekeknek ajánlom. Még mászóknak nem ideális, mert a gyönyörű bőr orra könnyen kikopik.
A Liliputi baba cipők különböző mintájúak fiúknak és lányoknak is, van puhatalpú bőr baba cipő, puhatalpú bőr szandál, puhatalpú bőr baba csizma, hordozós cipő és hordozós csizma . Sok cipő dizájnjához passzoló más, hordozós kellékeket is gyárt a Liliputi. Egyszóval nagyon szeretjük a puhatalpú cipőt és sok más terméket is, amit a Liliputi gyárt. 

liliputi_puhatalpu_cipo_5

 

A cikk és a képek forrása: Mommy Scene

 

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?