Túra hordozó

Kaptunk egy személyes vallomást a Liliputi klubban❤️ Megosztjuk veletek.

Sziasztok!

Lassan elköszönök a csoporttól, kinőttük a csatost, egy ideje csak nézem már a képeiteket. A nagyot nem hordoztam sajnos, akkor még nem voltam okos.  Nagy szívfájdalmam utólag, talán az egyetlen dolog amit másképp csinálnék… Néha használtunk sima háti hordozót, de abban  össze vissza nyeklett a gyerek, apja se volt oda érte.

noemi4

Na de a kicsivel! Egy-két hónapos volt mikor vettük a csatost, most 3,5 éves. Ebben nőtt fel, végig kísérte eddigi életét. ❤️ Tényleg mindenhova eljutottunk vele, igazi túra hordozó. Sokat túrázunk, heti szinten, ha időnk engedi napi szinten. Olyan helyekre is el tudtunk menni, ahova csatos nélkül nem tudtunk volna. Létrás, meredek, hosszú, köves, gyökeres, lépcsős stb… Millió képem van, de nagyon nem untatnálak titeket.

noemi2

Már egy ideje csak üresen viszem a hátamon, biztonsági tartaléknak, nem akarok szabadulni tőle.  A kicsi azt mondja nem adhatjuk el, viszi fel a szobájába (most készül) és megtartja EMLÉKBE.

Hurciban aludt a legjobbakat, hurcin ültünk, hurcin feküdtünk, hurcin pelenkáztunk, hurcin ültem és szopizott. Körbe jártuk oda vissza a Raxot, Schneeberget, Hohe Wandot, Soproni erdőket stb ‍‍‍❤️

Szóval köszi Liliputi a sok km-t, a sok élményt, a sok jó emléket.

Aki most kezd hurcizni, ne adja fel egykét alkalom után. Megszeretik a babák.

Falusné Gál Noémi 

noemi1

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?