Liliputi hordozós övtáska

Tavaly tavasszal lettem Liliputi hordozós övtáska tulajdonos és a táska végig kísért a téli időszakig.  Azóta a gardróbban telelt a dobozában. Most, hogy újra itt a meleg, ideje elővenni! Engedd meg, hogy megosszam Veled a pozitív tapasztalataimat az övtáskával kapcsolatban, hátha elcsábulsz. Nem fogod megbánni! :)  

Praktikus, kéznél van minden. A sok zsebnek köszönhetően tökéletesen szortírozhatom a saját, gyermekem na meg a férjem dolgait..  

ovtaska1

 

Minden belefér amire szükségünk van egy bevásárlás, séta, ügyintézés során. Még a csere mosható pelenkát is elnyeli a nagy zseb. Apropó, ha már mosható pelenka. A vízzáró, mosható pelenkazsáknak köszönhetően a pelenkacserét követően a koszos pelust higiénikusan tudom tárolni amíg arra szükség van. Persze a zsák azoknak is remek szolgálatot tesz, akik eldobható pelenkát használnak, ha nincs a közelben szemetes, a használt pelenkát magaddal tudod vinni a következőig.  

blueovtaska

 

Amikor kijöttek a hordozós övtáskák nem éreztem szükségét annak, hogy nekem is legyen. Úgy gondoltam megoldom hordozás alatt is a dolgaink cipelését. Valóban megoldható, viszont akkor az egyik kéz ismét foglalt. Aztán a klubban az anyukák sorra osztották meg, hogy mennyire praktikus is valójában, így én is elcsábultam. Jó döntés volt. Tavaly le sem lehetett rólam robbantani. Meg akkor sem amikor épp nem hordoztam.  

ovtaska5

Idén lényegesebben kevesebbet hordozok, mivel az akkor még pár hónapos gyermekem ma már szalad. Viszont tudom, hogy így is az övtáska lesz a legjobb barátom, ha menni kell.  

Legalább nem csap tarkón a hátizsák amikor a cipőjét kell bekötni.  Mit gondolsz, neked is lesz hordozós övtáskád? 

 

Tyeklár-Hornyák Leila 

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?