5+1 mikulás ötlet

Az ünnepi ajándékdömping közepette sok szülő bajban van, mit is hozzon a Mikulás? Segítünk! 5+1 tipp december 6-ra!

1. Műanyag helyett, textilzsák

Sarkalatos kérdés, mibe kerüljenek a Mikulás ajándékai. Az egyszer használatos, eldobható nejlon zacskók helyett válassz textilzsákot. Jó hír, hogyha korábban vettél csatos hordozót, akkor textilzsákra sem kell külön beruháznod, egyszerűen használd Mikulás zsáknak a csatoshoz kapott tárolót.

2. Színező

Melyik mesehősért rajong a gyereked? Nem kell drága ajándékra költeni, keress a neten pár színezőt a csemete kedvencével, nyomtasd ki, tűzd össze kis könyvvé, és kész is az egyedi ajándék.

3. Fajáték

A parkolóházhoz fa kisautó, vagy a vasúti pályához egy új mozdony? Netán a babakonyhába kellene pár muffin vagy zöldség? Jó hír, hogy számos webshopban találsz igényes, és egyáltalán nem drága fa apróságokat.

Pingvines cipő

4. Kréta, ceruza

Fogyóeszköz a kréta, a filctoll vagy a ceruza? Rejts a Mikulás zsákjába egy mini készletet.

5. Könyv

A kortárs, magyar irók ellátnak minket jobbnál-jobb gyerekkönyvekkel. Sokszor alig tudunk választani a könyvesboltban! Használd ki az alkalmat, bővítsd a gyerek könyvtárát!

 +1. Liliputi cipőcske, csizma

Hogy télen a lakásban se fázzon a poronty lába, és hogy legyen mibe tennie az ajándékot az öreg szakállasnak, bónuszként told meg a csomagot egy Liliputi puhatalpú cipővel vagy csizmával.

Liliputi csizma

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?