Tündérkertben jártam

Immár négy éve, hogy a Liliputi része a mindennapjainknak. Legyen az puhatalpú cipő, övtáska, kabát, vagy a nélkülözhetetlen hordozók. Amikor megtudtam, hogy úton a kistestvér, fel is lélegeztem, mert bevallom, már kezdtek elvonási tüneteim lenni, amiért Mórt már nem hordozom rendszeresen.

Mindig figyeltem az éppen aktuális új termékeket, színeket, mintákat és lestem az alkalmat, amikor újra aktuális lesz, hogy lecsapjak egy Liliputi csodára. Teltek a hetek, hónapok, a pici mozogni kezdett a hasamban, én pedig egyre többet fantáziáltam arról, milyen lesz újra kisbabát kötni a mellkasomra, érezni, ahogy szuszog rajtam, beszippantani az illatát és hirtelen a születésig hátralévő idő végtelennek kezdett tűnni. Egészen addig a napig, amikor is arra keltem, hogy a pocakomnak már bizony súlya van. Estére egészen belesajdult a derekam. Bevillant, hogy a Liliputi Rugalmas Kendő tökéletesen alkalmas arra a célra is, hogy megtartsa a pocakot, így azonnal leültem a gép elé, hogy rendeljek egyet. Oké, lehet, hogy ez most mondvacsinált indoknak tűnik a felvezetőm után, de esküszöm, hogy tényleg eléggé kipurcantam azon a napon. Szóval, belemerültem a kínálatba.
A legtöbb színt ismertem és mind nagyon tetszett, de amint ezt a vadiúj Tündérkert mintát megláttam, egészen elvarázsolódtam. Ezernyi mese világa tárult elém, igazi csoda kavalkád. Azonnal tudtam, hogy ez lesz a mi kendőnk, ment is a kosárba.

Tündérkert Rugalmas Hordozókendő

Megérkezett a futár, én meg szinte kikaptam a kezéből a csomagot és gyorsan feltéptem a dobozt, annyira megörültem, s már készült is a pocakkötés. Azon túl, hogy komoly megkönnyebbülést jelentett a hátamnak, az egésznap mozgolódó kisbabám szinte rögtön elaludhatott, mert nem moccant egy ideig. Ezt mindenképp jó előjelnek veszem.

Pocakkötés hordozókendővel

Még van hátra három hónap, mire élesben kipróbálhatjuk, de addig is időnként magamra kötöm, vagy a nagyfiammal nézegetjük a mintát, történeteket találunk ki a mesebeli szarvasról. Annyira megtetszett neki is, hogy lehet, egy csatosra is benevezünk, ha néha őt venném a hátamra, meg hát később a kicsivel is biztos nap mint nap használjuk majd, amikor a rugalmast már kinövi. Sőt, lehet, abba is kellene hagynom az írást és inkább gyorsan meg kéne rendelnem a csatos hordozót, mielőtt más csap le rá, hiszen limitált…

Várandósan

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?