Nemzetközi Babahordozó Hét a Liliputinál

Az évről-évre megrendezésre kerülő Nemzetközi Babahordozó Hét célja, hogy népszerűsítse a babahordozást. Számos hordozóklub, babahordozást támogató szervezet és márka csatlakozik az eseményhez, ezzel felhívva a figyelmet a babahordozás előnyeire és szeretetére. A Liliputi termékeivel és filozófiájával mindenkor elkötelezetten népszerűsíti a hordozást, de erre a hétre több különlegességgel is készültünk. Íme egy kis összefoglaló, hogy mi minden történik nálunk a Nemzetközi Babahordozó Héten:

AKCIÓ!

Október 8-ig minden Liliputi Rugalmas Hordozókendő -20% kedvezménnyel vásárolható meg az “NBH2017″ kuponkód érvényesítésével.

Nemzetközi Babahordozás Hete

MINDEN NAP INGYENES HORDOZÁSI TANÁCSADÁS

Üzletünkben a héten minden nap van hordozási tanácsadás. Kiváló hordozási tanácsadóink segítenek a megfelelő eszközválasztásban és beállításban.

Hordozási Tanácsadás

ÚJ TERMÉK!

Megjelent a Liliputi hordozós vászontáska, mely többféleképpen is hordható és méretének köszönhetően jól pakolható. A szómozaikos dizájn pedig csupa babhordozással, kötődő neveléssel kapcsolatos szót rejt! :)

Liliputi Vászontáska

LILIPUTI KLUB

Egy csoport, ahol otthon érezheted magad. Keresd a Liliputi Klubot a Facebookon! Kérdezz, felelj, csevegj, posztolj, ismerkedj, légy tagja egy közösségnek, amelyet a babahordozás szeretete szült és tart össze!

Liliputi Klub

ÚJ KÖNYVEK A BOLTBAN!

Várandós vagy? Bekuckóznál egy jó könyvvel a meleg takaró alá, de nem tudod melyik könyvet olvasd el a témában? Nem igazodsz el a könyvesboltok kínálata között? Előzetes felméréseink alapján az édesanyák ezt a két könyvet választották, amelyek a segítségükre voltak a szülésre, – születésre felkészülés közben. Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol és Bevált aromakeverékeim című könyvei mostantól a Liliputi Bababoltban is megvásárolhatók! Kiváló karácsonyi ajándék egy várandós kismamának!

Ingeborg-Stadelmann-Bevált-Aromakeverekeim

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?