Miért szeretem a Liliputi® Mama Kabátot? – Keep Calm and Carry Them

A gyönyörű ausztrál hordozós sztár-blogger nap mint nap gyönyörködtet minket mosolygós képeivel, videóival, írásaival. Sok mindent látott már, de a Liliputi® Mama Kabát őt is lenyűgözte. Írt is róla egy szuper beszámolót, amire mi nagyon büszkék vagyunk.

A Liliputi a barátom! Nézd meg az elképesztő mama kabátjukat – ugyanolyan szuper jól néz ki gyerek NÉLKÜL, mint gyerekkel – kényelmes, puha, vízálló és praktikus cipzárak segítik a fel- és levételt – nagyon-nagyon menő

liliputi_mama_kabat_nepmese

Népmesés madarak és egy mély burgundi barna a tökéletes őszi szín. A zsebek és a kapucni gyönyörű kontrasztban vannak a kabáttal és könnyen be- és kipatentolhatóak, ahogy épp tetszik. (Készítettem egy videót, hogy meg tudd nézni használat közben a kabátot.)

liliputi_mama_kabat_nepmese8Nézd ezt a kialakítást!

liliputi_mama_kabat_nepmese1

Mi a helyzet azokkal a hónaljnál lévő cipzárakkal? Hát, a segítségükkel SOKKAL könyebb kényelmes pozícióba tenni a háti babát – és ha már egy ideje sétáltok, és kezd meleged lenni, akkor légkondinak sem utolsó. A láthatatlan cipzárak a könyéktől egészen a bordák aljáig tartanak, és nagyban segítik a csinos fazont – és ha neked nem jön be, akkor egyszerűen ne használd!

liliputi_mama_kabat_nepmese2

Hogy ez mi? A belső látvány. Polár bélés a vízálló, szélálló de lélegző Soft Shell külső alatt, tökéletes a fagyos téli éjszakákhoz a tábortűz körül (mi ausztrálok, azt hisszük, ez jó móka…) Itt láthatod, hogyan lehet a kabát hátát szétszedni – a gallér és a felső rész egyben, és egy teljesen fedett cipzár, ami azt jelenti, hogy akkor sem fog fázni a hátad, ha a baba elöl van, vagy épp nem is hordozod.

liliputi_mama_kabat_nepmese3Figyeld a két kocsis cipzárt!

liliputi_mama_kabat_nepmese4

Nem szeretem a kapucnit. Kivéve, ha esik, és ez a fazonú kapucni tényleg fent marad a fejeden és nagyon hasznos. Képtelen vagyok esernyő használatra sajnos, szóval a felnőtt és gyerek kapucnik is nagyon praktikusak.

liliputi_mama_kabat_nepmese5

Kipróbáltam egy 4 kilós újszülött demo babával, és nézd azt a csinos első betétet! Senkinek nem fagy le a lába! Ha tervezel előre, vagy már terhes vagy, akkor egy pocak betétet is vehetsz, ami igazán csinosan lapul majd a hasadra, és felül sokkal keskenyebb, szóval egyrészt nem nézel ki idiótán, másrészt melegen tart.

liliputi_mama_kabat_nepmese6

Ezt a kihasználhatóságot nézd – ugyanaz a betét, 16 kilós, 3 éves, elől hordozva. És picit sem nyomorgunk a kabát alatt!

liliputi_mama_kabat_nepmese7

Ugyanaz a gyerek, másik napon, HÁTON hordozva! Ahha, gyerek a hátra, kabát rá, és irány a város, melegen, szárazon, és csak 2 perc késésben.

liliputi_mama_kabat_nepmese8

Be kellett tennem ezt a rettenetes képet is, mert amikor csináltam, Audrey épp azt mondta, mennyire szeret hozzám bújni a jó melegben.

Mi az ítéletem a Liliputi® Mama Kabátról? Nagyon elegáns, tökéletes minőségben. Tökéletes befektetés, amit végig tudsz használni a hordozós éveid alatt, és utána is jól fog kinézni, betétek és baba nélkül. Csinos fazon; én eggyel nagyobb méretet vennék, ha inkább csatos hordozót használsz, pláne ha nagyon párnázott válpántosat. Pont azt nyújtja, amit vársz – tökéletes a téli tengerparti sétákhoz, és könnyen állítható a kicsik biztonsága érdekében. Nagyon tetszik a kapucni és nyakmelegítő a nagyobb gyerekeknek, de azt elfelejtettem feltenni indulás ELŐTT és ha egyedül vagy, akkor azt lehetetlen utólag megoldani.”

A cikk és a képek forrása: Keep Calm and Carry Them

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?