5+1 ok amiért a Liliputi® Matyó Csatos Hordozót imádni fogod

Megérkeztek a Liliputi legújabb, kézzel hímzett, csodás termékei! Készen állsz, hogy szerelembe ess?

szurke_csatos_matyo
A gyönyörűséges mintákat kézzel hímezték, ezáltal minden egyes darabnak külön személyisége van. Mint minden Liliputi® Csatos Hordozó, a Matyó motívumokkal díszített kollekció is ortopéd orvosok ajánlásával kerül a boltokba, webáruházakba. Évtizedes tapasztalat, tudás és elhivatottság jellemez minden egyes darabot.

1. A koncepció

A Liliputi mindig nagy hangsúlyt fektet a minőség mellett az egyediségre, minden termék kézzel készül. A hagyományőrző motívumok és a modern formatervezés összhangja mellett, ami tényleg varázslatossá teszi a legújabb kollekciós hordozókat, a kézzel készített hímzés!

2. Egyetlen hordozó a kezdetektől

Ahogy minden Liliputi® Csatos Hordozó, a Matyó hordozók is a teljes hordozós kor ideje alatt használható, nem kell újabb és újabb hordozóeszközökre költeni. Állíthatóságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a gyermek testalkatához, megadja számára az ortopédiailag ideális testtartást.

3. Maximálisan bababarát

Mi lehet fontosabb kritérium vásárláskor, mint a bababarát minőség? A Liliputi csak erre a célra szőtt és festett, GOTS minősítésű, baba- és környezetbarát biopamut alapanyagokat használt, így nem gond az sem, ha a fogzós baba egy kicsit megrágcsálja.

4. Praktikum

Ahogy a Liliputi minden csatos hordozója, a Matyó hordozó is alkalmas elöl, háton és csípőn hordozáshoz. Hogy miért jó ez az anyukának? Mert így pofonegyszerűvé válik a játék a nagytesóval, a sütés-főzés vagy éppen a teregetés.

5. Uniszex az apukák örömére

Az apukáknak sem kell aggódniuk, hogy kimaradnak az új kollekció nyújtotta élményekből, hiszen uniszex hordozókról van szó, melyek több színben kaphatóak (piros, fekete, szürke).

+1 Szettben az igazi
fekete_es_piros_csatos_hordozo

Matyó hímzésű övtáskák teszik teljessé a repertoárt, melyek színvilágban és hímzésben tökéletes összhangban vannak a kollekció hordozóival.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások

3 hozzászólás

szólj hozzá
avatar Zsófi (8 év)

Természetesen imádjuk… A szerelembe esés megtörtént – első látásra! :) <3

avatar Kriszti (8 év)

Nekem csak annyi lenne a kérdésem (amúgy nagyon tetszik a hordozó és szemezek is vele már egy ideje:)), hogy újszülötteknél is lehet használni már a csatos változatot?

    avatar Liliputi (8 év)

    Kedves Kriszi! Örülünk, hogy tetszik a hordozónk! :) Már újszülöttkortól lehet használni a csatos hordozót újszülött betéttel. Főként azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a kötéseket, ezért nem használnak rugalmas hordozókendőt. A csatos hordozó tökéletes választás, hiszen a teljes hordozós időszak alatt használható, nem szükséges új hordozókat beszerezni, ahogy nő a gyermek. Ha további kérdés lenne, nyugodtan fordulj ügyfélszolgálatunkhoz a 06 1 631 6519-es számon :)

Hogy tetszett?