Liliputi® Csatos Hordozó – Az egyik legnagyobb szakértő véleménye

Ismered a Keep Calm and Carry Them hordozós guruját? Írt egy kritikát a Liliputi® Csatos Hordozóról, amit lefordítottunk, hogy mindenki elolvashassa. Minden részletre kiterjedő alapossággal vizsgálta meg a hordozót, minden kérdésedre választ kaphatsz, ha elolvasod a kritikát!

Ezt a Liliputi csatos hordozót egy újszülött méretű babával (kb. 3 kg) és a 3 éves, 15 kilogrammos Audrey-val fogom bemutatni. Egyszerű és okos tervezésű – egy vastag tépőzárral állítható újszülött betéttel, amit addig lehet használni, amíg a baba nem elég magas ahhoz, hogy anélkül üljön a hordozóban, és egy cipzárral felerősíthető terpeszbővítővel, amivel totyogók is használhatják.

liliputi_csatos_hordozo

A baba itt az újszülött betétben ül. A lábai szabadon tudnak mozogni mindkét oldalon, és elég magasan van pozícionálva.

liliputi_csatos_hordozo1

liliputi_csatos_hordozo2

Láthatod, hogy a baba nem teljesen a body-n ül, de mégis jól meg van támasztva (mint a Manducában) a betéten belül. A betét ülőmagassága rejtett tépőzárral állítható.

liliputi_csatos_hordozo3

 A betétben a babát patentokkal rögzítheted.

liliputi_csatos_hordozo4

Ez aztán a komoly tépőzár! Általában akkor kell állítanod a hordozón, amikor a babád ruhamérete változik.

liliputi_csatos_hordozo5

A külön felcipzározható terpeszbővítő lehetővé teszi, hogy a nagyobbacskák is térdhajlattól térdhajlatig érő, megfelelő támasztékot kapjanak, így biztosítva számukra az ideális és komfortos lábtartást.

liliputi_csatos_hordozo6

Simaliba! És hééé! A 3 éves is biztonságosan alá van támasztva!

liliputi_csatos_hordozo7

A mellkaspánt könnyen állítható, hogy magasan és szorosan üljön a gyerkőc háti hordozás közben. Különösen tetszik, hogy a vállpánt két helyen is állítható, így igazán könnyű beállítani a kényelmes hordozási pozíciót.

liliputi_csatos_hordozo8

liliputi_csatos_hordozo9

 Mert szeretünk nassolni kalandjaink közben.

liliputi_csatos_hordozo10

Lent láthatod, hogy a vállpántot majdnem, de nem teljesen behúztam – általában a határon vagyok, és többen reménykedem, amikor csatos hordozót használok háti hordozáshoz.

liliputi_csatos_hordozo11

És mi az ítéletem? Számtalan, könnyű állíthatósági lehetőség és hosszú kihasználhatóság, amíg növekszik a gyermek. Kipróbálták sokan, nálam kisebbek és jóval nagyobbak is és mindenkinek nagyon bejött. Az újszülött betét pedig az apróbbaknak, a terpeszbővítő a nagyobbacskáknak már csak hab a tortán egy remekül megvarrt, könnyen használható hordozónál. Most, hogy már több Liliputi terméket is kipróbáltam (csatos hordozó, övtáska, mama kabát) elmondhatom, hogy minden alkalommal elámultam a kiemelkedő kivitelezésen és a szuper tervezésen.

 

Hozzászólások

Hozzászólások

1 hozzászólás

szólj hozzá
avatar Koni (8 év)

Sziasztok! Imádom és követem az ausztrál anyukát, és ezúttal szeretnék gratulálni nektek a kiváló kritikához, amit írt az új csatos hordozótokról! Nagyon ügyesek vagytok, drukkolok a Liliputinak, hogy nemzetközi porondon is szép sikereket érjetek el! :)

Hogy tetszett?