Kovács Patrícia színművésznő és a babahordozás

Boltunkban járt Kovács Patrícia színművésznő, aki idő közben a rugalmas hordozókendő mellett egy csatos hordozót is kapott családjától. Kapva az alkalmon, néhány kérdést is feltettünk neki!

- Még akkor jártál nálunk hordozókendőért amikor Hanna Lujza a pocakodban volt. Hogyan emlékszel vissza a várandóság napjaira?

Nagyon kiegyensúlyozott és komplikációktól mentes volt végig a várandóságom. A környezetemnek a vége felé talán nem volt könnyű elfogadni, hogy utolsó hónapban önszántamból begubóztam. Szükségem volt egy kis elvonulásra. Csendre.

- Milyen volt számodra a szülés, születés élménye?

Katartikus. Csodálatos társam volt ebben Péter. Egy egészen más dimenzióba került a kapcsolatunk. Ezt mi tényleg együtt csináltuk végig. Nagyon készültünk rá. Ebben rendkívüli segítséget kaptunk Dr. Pop Andreától és Bakóné Gottfried Anikó szülésznőtől akik nemcsak a nagy napot, hanem az egész várandósságomat végtelen szeretettel kísérték végig. Mélyen, igazi nőtársi figyelemmel segítették, hogy a legtermészetesebb módon, fájdalomcsillapítás nélkül, gátvédelemmel szülhessek. Örökké hálásak leszünk nekik.

- Mit jelent számodra édesanyának lenni?

Nem is tudom megfogalmazni azt a beteljesülést amit érzek. Büszke vagyok, hogy anya lehetek. Hogy Hanna engem választott.


– A kendő beszerzése óta, ha jól tudjuk családod meglepett egy mama kabáttal és egy csatos hordozóval is. Ajánlanád másoknak is? Segítenek a mindennapokban?

Abszolút segítség. Nagyon ajánlanám mindenkinek. Számomra a hordozás a legkényelmesebb dolog és az, hogy így télen ebben segítségemre van egy csinos praktikus kabát, amit majd akkor is tudok viselni, ha már Hanna kinövi már a hordozást, annak külön örülök.

Kovács Patrícia Liliputi csatos hordozót választott

 

- Miben más a csatos hordozó neked és a babádnak, mint a kendő?

Egyszerűen a kendőt kinőttük. Ha tehetném nem váltottam volna még, de a kisded 3 hónaposan több mint 7 kg. Îgy nehéz volt kendőznünk, fájt a hátam. A csatos masszívabb és könnyebben ki tud lesni belőle. Mostanában már nagyon érdeklődik a világ dolgai iránt.

- Férjeddel, Gusztos Péterrel együtt csináljátok a SUHANJ! alapítványt, ahol sérült és fogyatékkal élő gyermekeknek és családjuknak biztosítotok sportolási lehetőséget.

Ha megosztjuk a mozgás örömét sérült társainkkal, azzal nagyon sokat adhatunk egymásnak. Mélyen hittünk ebben amikor 3 éve a házasságkötésünk alkalmából megalapítottuk a SUHANJ!-t. Amire a legbüszkébb vagyok, hogy eljutottunk oda, hogy heti rendszerességű futó, spinning, kranking és úszás edzéseket tarthatunk sérült és fogyatékkal élő társainknak.

- Hol láthatunk legközelebb a színpadon vagy a képernyőn?

Áprilistól két darabban, a Kramer kontra Kramerben és a Francia Rúdugrásban lévő szerepeimet egy-egy estére visszaveszem. És készülök a képernyőre is, egy nagy szabású produkcióban, de egyelőre titok, hogy miben :)

Köszönjük! :)

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?