Miért szeretem a Liliputi® Mama Kabátot? – Wrap you In Love

Aki kicsit is beleássa magát a hordozásba, az előbb-utóbb találkozik a Wrap You In Love “szivárványhajú” hordozós gurujával, aki az alvó gyerekeket is úgy teszi a hátára, hogy az békésen szundizik tovább. :) Kíváncsi vagy, mit írt a Liliputi® Mama Kabátról? Akkor olvass tovább!

Liliputi® Mama Kabát ‘elegance’

“A Liliputi® Mama Kabátot Magyarországon tervezik és gyártják, nagyon magas minőségben készül, amit rögtön érzel, amint felveszed. A kabátot elöl és háton hordozáshoz tervezték, de vehetsz hozzá kismama betétet is, és akkor várandós kabáttá alakíthatod. A külső SoftShell anyag biztosítja a kabát szél- és vízállóságát, és a bélés (Micro-Polar) pedig garantáltan melegen tart. A két első zsebnek is puha, meleg bélése van, ami tökéletesen melegen tartja a kezeidet, ha nem hordasz kesztyűt. Ha úgy döntesz, hogy bepatentolod a zsebeket, a kabát egészen máshogy fog kinézni. Imádom a dizájn részleteket azokon a zsebeken és a kapucnin is. Vehetsz mintában, színben passzoló övtáskát, hordozót vagy akár táskát is.

liliputi_mama_kabat

A kabátnak lecipzározható kapucnija van, két oldalsó cipzáras zsebe, egy belső rejtett zseb és cipzárak a hónalj alatt, amik megkönnyítik az öltözködést. A kabát alját szűkebbre húzhatod, ha éppen nem hordozol, amitől szerintem sokkal csinosabb lesz. A kabát szűk fazonú, ha nagyobb mellekkel vagy megáldva, akkor rendelés előtt mindenképp nézd meg a pontos méreteket! Nekem az M-es méret már picit szűkös mellben, egy tibeti háti kötésnél a csomó biztosan útban lenne már.

A kabát egyszerűen használható. Elől hordozásnál csak simán becipzárazod a betétet, beállítod a szélleségget, és már indulhatsz is. Úgy tudod felvenni, mint egy sima kabátot. A háton hordozáshoz kicsit már ügyesebbnek kell lenni. Be kell cipzárazni, és bekapcsolni pár patentot. A két középső patentot hagyd nyitva, hogy a babád feje kiférjen. Csináltam egy videót a használatról, ami első alkalommal hasznos lehet. A kabátot két féle képpen lehet felvenni. Ki kell próbálni, hogy neked (és a babádnak) melyik jön be jobban.

A Liliputi kabát hónaljában cipzárak vannak, amiket ha kinyitsz sokkal könnyebb lesz az öltözködés. Nyisd ki, húzd át a kabáton a gyerkőc fejét, tedd a karodat az ujjakba és húzd be a cipzárakat. A vetkőzésnél is szuper a cipzár. Ha kinyitottad, könnyebben bújsz ki az ujjakból és veszed le a kabátot. Megszoktam, hogy ezek nélkül veszem le és fel a hordozós kabátjaimat, szóval nem használom mindig. 

liliputi_mama_kabat_elegance

A Liliputi® Mama Kabát elég nehéz, kb 2kg, ami nehezebb, mint egy átlagos télikabát, és szerintem elég meleg is. Annak ellenére, hogy lélegző anyagból készült, én nem hordanám egy melegebb őszi napon. Hideg, havas téli napokra viszont tökéletes. Itt Németországban novembertől kora áprilisig havazik, és sokszor fagy, szerintem ez a kbát ideális ’igazi’ téli időhöz. A kabát ujjában lévő lyukak, amibe a hüvelyk ujjadat tudod beakasztani garantálják, hogy nem fúj be a szél, és szerintem még kesztyű nélkül sem fog fázni a kezed, ha zsebre teszed.

Ha valami igazán hideg helyen laksz, és szükséged van egy kabátra, ami téged is és a babádat melegen tart, akkor ez a tökéletes választás. Nagyon tetszik, hogy hosszú, de azt hiszem, az én alakomra nem túl előnyös. Nem vagyok magas és ebben a kabátban még alacsonyabbnak tűnök. Jó lenne, ha kicsit bővebb lenne melltájékon és ha derékban kicsit szűkebbre tudnám húzni, hogy még csinosabb legyen.

liliputi_mama_kabat_1

Összefoglaló

Remek viselet télen. Használható elöl és háton hordozáshoz, sőt várandósság alatt is. Talán kicsit túl meleg, ha nincs nagyon hideg odakint. Imádom az első zsebeket (nem fagy le a kezem!). Mellben picit szűk.”

Liliputi® Hordozós Mama Kabát – ismertető

Liliputi® Hordozós Mama Kabát – útmutató háton hordozáshoz

 

Hozzászólások

Hozzászólások

Hogy tetszett?